Po przeczytaniu tekstu, który wam podlinkowałam postanowiłam zarejestrować się na stronie www.rekomenduj.to i tam co jakiś czas pojawiają się różne kampanie. Skrupulatnie wypełniałam interesujące mnie ankiety, dotyczące danej kampanii.
Pewnego dnia dostałam informację na e-maila, że dostałam się do kampanii i tym samym zostałam ambasadorką karmelowych cukierków Werther's Original Soft Caramel. Następnie po kilku dniach przyszła do mnie kurierem paczka. Na samym początku myślałam, że będzie to jedno albo dwa opakowania cukierków. Więc niemałe było moje zaskoczenie gdy wzięłam paczkę do ręki, która okazała się być wbrew pozorom ciężka.
Więc moje zdziwienie po zjedzeniu jednego z tych cukierków było ogromne, gdyż w ogóle nie przypominają one "krówek". Werther' s Original Soft Caramels zrobione zostały tylko i wyłącznie z prawdziwego masła i świeżej śmietanki. Dodatkowo są one wciągająco miękkie i delikatne oraz mają wspaniały, bogaty karmelowy smak, który przenosi nas do czasów dzieciństwa.
1. Stworzyć swój własny, niepowtarzalny przepis z wykorzystaniem tych że cukierków.
2. Następnie należy zrobić zdjęcie na którym pokażecie swój słodki przepis.
3. Później wstawcie je na instagrama z hasztagiem #mojswiatkarmelu.
Do wygrania jest Robot Kuchenny KitchenAid lub 1 z 50 słodkich niespodzianek! Konkurs trwa od 15.05 do 16.06.2017. Życzę wam POWODZENIA! PS. W przypadku wygranej dzięki mojemu wpisowi oznaczcie mnie na zdjęciu lub jeśli zrobicie przepis po przeczytaniu mojego postu to też mnie oznaczcie. Dziękuję!
Zajrzyjcie również na www.swiatkarmelu.pl
Karmelowa polewa do ciasta.
składniki:
* 1 opakowanie cukierków Werther's Original w torebce.
* mleko
* sól morska(jeśli chcecie uzyskać smak słonego karmelu)
Wykonanie:
Do miseczki wsyp cukierki, dodaj pół łyżeczki soli morskiej i 3 łyżeczki mleka. Następnie rozpuść na wolnym ogniu cały czas mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji. Do rozpuszczenia składników możesz też użyć mikrofalówki. Podgrzewaj je przez 1 minutę.
0 komentarze:
Prześlij komentarz